Cruise Promotie Tour

Cruise Promotie Tour ‘Wat is nu cruisen?’

 

Heeft u nog nooit een cruise gemaakt? Of twijfelt u over het vaargebied van uw (volgende) cruise? Wilt u graag weten wat er allemaal wel en niet is inbegrepen en wanneer u een cruise moet boeken?

 

In één avond worden al uw vragen beantwoord! Met veel plezier nodigt Zeetours u uit voor de Cruise Promotie Tour waar 6 Cruise Lines u alles vertellen over de diverse wereldwijde bestemmingen, “het leven aan boord” en de speciale acties. In 6 korte presentaties informeren AIDA, CUNRAD, PRINCESS, COSTA, SEABOURN EN HOLLAND AMERICA LINE u en vertellen u waarom een cruise zo uniek is!

 

Programma

 

Tijd
18:30 Aanvang en registratie
19:00 – 20:15 Cruise Seiminar
20:15 – 20:30 Pauze
20:30 – 21:15 Ontmoet de 6 Cruise Lines
21:15 – 21:30 Prijsuitreiking van mooie prijzen!
21:30 Einde


Bij annulering vanaf 72 uur voor de start van het event of bij no show worden €25,- per persoon annuleringskosten in rekening gebracht.

 

Wilt u één van deze informatieve en inspirerende avonden bijwonen? Deze avonden worden op 4 verschillende locaties door het gehele land georganiseerd. Zeetours ontvangt u graag op één van deze avonden. Uiteraard bieden wij u tevens de gelegenheid om na afloop van de presentaties in gesprek te gaan met de cruisespecialisten van Zeetours om uw persoonlijke wensen te bespreken en vragen te beantwoorden.

 

Per avond zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u zich snel (gratis) aan!