Excursies met Get Your Guide

Boek zelf de excursies voor tijdens uw cruise!

 

Tijdens uw cruisevakantie doet u fantastische bestemmingen aan en op iedere bestemming is genoeg te zien en te beleven. Of u nu naar La Sagrada Família in Barcelona wilt of met een oude Amerikaanse auto Havana wilt ontdekken, bij Get Your Guide vindt u de beste activiteiten over de hele wereld! Met meer dan 30.000 excursies en activiteiten, de laagste prijs en het eenvoudige online boekingssysteem bent u bij Get Your Guide aan het juiste adres.

 

Wilt u liever met een klein gezelschap op stap of een privé tour boeken? Ook dit kunt u regelen via Get Your Guide! Boek het voorafgaand aan uw cruise, zodat u zeker bent van de door u gewenste excursies tijdens uw cruisevakantie.

 

Boeken doet u eenvoudig online:

  • Vul de bestemming en datum in
  • Selecteer de excursie van uw keuze
  • Geef aan met hoeveel mensen u op stap wilt en controleer de beschikbaarheid
  • Tot slot boekt u de tour en betaalt u online  (Paypal of creditcard).

 

Bekijk hier alle activiteiten en excursies van Get Your Guide

 

 

* Zeetours kan geen verantwoordelijkheid en/of aansprakelijkheid accepteren voor de geboekte activiteiten noch door een gids georganiseerde excursies. Maak goede afspraken hoe laat u bij het cruiseschip terug moet zijn. Zeetours is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor het eventueel missen van de afvaart als u te laat van uw excursie terugkeert.