Gratis all-inclusive drankenpakket bij MSC Cruises

Boek vóór 1 april uw MSC cruise bij Zeetours en ontvang een gratis all-inclusive drankenpakket!!

 

Boek nu uw MSC cruise en ontvang tijdelijk een gratis all-inclusive drankpakket op geselecteerde afvaarten! Deze aanbieding is geldig op geselecteerde zomer 2018 afvaarten in de Middellandse Zee, Noord-Europa of Caribbean.

 

1)      Het gratis all-inclusive drankpakket is van toepassing op de volgende Experiences en geldt voor de 1e en 2e persoon in de hut:

  • Bella
  • Fantastica
  • Wellness

2)      Het all-inclusieve drankpakket is ook van toepassing op de familiehutten welke een hutprijs kent i.p.v. een prijs per persoon:

  • alle personen in de hut ontvangen een gratis all-inclusive drankpakket

3)      Indien u kiest voor voor een Aurea experience of Yacht Club dan ontvangt u een Shipboard Credit (boordtegoed):

  • Aurea: €100 p.p. voor de 1e en 2e persoon in de hut
  • Yacht Club: €150 p.p. voor de 1e en 2e persoon in de hut

ALL-INCLUSIVE DRANKPAKKET:

  • Afvaarten vanuit Miami (Dollar vaargebied): all-inclusive classic drinking package
  • Overige afvaarten (Euro vaargebieden): all-inclusive Restaurant & Bar drinking package

 

Voorwaarden:

Ø Actie dient uiterlijk 31 maart 2018 definitief geboekt te zijn.

Ø Voor beide pakketten geldt dat zij vooraf, tegen bijbetaling, geupgrade kunnen worden naar premium all-inclusive drankpakketten. Neem hiervoor contact met ons op.

Ø Het gratis drankpakket is voor de hutten (waarvoor een prijs per persoon van toepassing is) voor persoon 1 en 2 in de hut gratis. De overige personen in de hut dienen dit all-inclusive pakket verplicht af te nemen. Deze kosten zijn nog niet verwerkt in de getoonde tarieven.

Ø Het gratis drankpakket is voor de familiehutten (waarvoor één hutprijs van toepassing is) voor alle personen in de hut gratis. Als er met minder personen van de familiehutten gebruik gemaakt wordt dan het maximaal toegestane aantal personen, vindt er geen korting plaats.

Ø Shipboard Credit (boordtegoed): niet- genoten boordtegoed geeft geen recht op uitbetaling in contant geld en is na afloop van de cruise niet opeisbaar.

Ø Deze actie is alleen geldig voor nieuwe boekingen, op geselecteerde afvaarten en kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties/acties/aanbiedingen.

Ø MSC Cruises behoudt zich het recht voor op elk moment deze actie te beëindigen, afvaarten uit te sluiten of toe te voegen voor deze actie.

 

Wacht niet langer en profiteer van deze tijdelijke aanbieding!