Routebeschrijving

Bij de hoofdingang van Het Industrie Gebouw kunt u zich melden bij de receptie. Deze receptie is op werkdagen (ma-vr) geopend van 08:30 – 17:30 uur. Graag verzoeken wij u voorafgaand een afspraak te maken met ons reisbureau.

 

Op zaterdag is het reisbureau te bereiken via een zij ingang in de Kipstraat. U loopt de Kipstraat in (vanaf de Goudsesingel) en na ongeveer 30 meter ziet u aan uw linkerhand een ingang ‘Gebouw de Goudsesingel – Ingang Kipstraat’. Zeetours bevindt zich op de 4de etage.

 

 

Met de auto

Plan uw route via google maps:

 

Vanuit Amsterdam/Den Haag

Neem de A13/E19 richting Rotterdam/Rijswijk. Weg vervolgen op de A13/E19. Vervolg uw weg naar de Stadhoudersweg (S113). Volg de weg schuin rechtsaf naar de Schiekade. Neem de derde afslag op het Hofplein naar de Pompenbrug (S100). Houd rechts aan en rijd door op de Goudsesingel. Zeetours bevindt zich na ongeveer 700 meter rechts van u.

 

Vanuit Utrecht

Ga de A12 op richting Den Haag. Houd rechts aan bij de splitsing, rijd door op de A20 en volg de borden Hoek van Holland/Rotterdam. Neem afslag 14 richting Rotterdam. Neem op de rotonde de derde afslag naar de Gordelbrug/Schieweg. Neem de derde afslag op het Hofplein naar de Pompenbrug (S100). Houd rechts aan en rijd door op de Goudsesingel. Zeetours bevindt zich na ongeveer 700 meter rechts van u.

 

Parkeren op straat

Let op in de directe omgeving is betaald parkeren van toepassing.

 

Parkeergarage

Parkeren kunt u in de parkeergarage Kiphof (betaald parkeren). Adres: kipstraat 177, 3011 ZX Rotterdam.

 

Openbaar vervoer

Plan uw route via ov9292.nl of bel 0900-9292

 

Tram

U kunt kiezen uit 4 tramlijnen:

Lijn 7: vanaf Rotterdam Centraal richting Woudestein. Uitstappen op halte: Meent. Dan is het nog ca. 8 minuten lopen richting hoofdingang van Het Industrie Gebouw.

Lijn 8: vanaf Rotterdam Centraal richting Kleiweg. Uitstappen op halte: Meent.Dan is het nog ca. 8 minuten lopen richting hoofdingang van Het Industrie Gebouw.

Lijn 21 of 24: vanaf Rotterdam Centraal richting De Esch. Uitstappen op halte: Brug. Van Walsumweg. Dan is het nog ca. 4 minuten lopen richting hoofdingang van Het Industrie Gebouw.

 

Metro

U kunt ook de metro nemen naar Oostplein of Blaak. Dan is het nog ca. 8 minuten lopen richting hoofdingang van Het Industrie Gebouw.

 

Trein

Vanaf Rotterdam Centraal kunt u ook naar Station Blaak met de trein. Hier vandaan is het nog 8 minuten lopen richting hoofdingang van Het Industrie Gebouw.