Service

Wenst u cruise-advies aan huis? Cruisespecialisten Mandy en Marcel komen graag bij u langs.

 

 

Mijn naam is Mandy Roerade,

 

Sinds 2011 ben ik werkzaam als Cruise Specialist bij Zeetours. In deze 6 jaar heb ik veel ervaring opgedaan en mooie cruises gemaakt. Met veel enthousiasme en plezier verkoop ik dagelijks dit mooie product. Als Personal Cruise Specialist help ik u graag met het vinden van uw droomcruise. Er worden cruises aangeboden over de gehele wereld met veel verschillende rederijen en schepen. Aangezien er zoveel mogelijkheden zijn kom ik graag persoonlijk bij u langs om samen met u een mooie cruisevakantie samen te stellen en al uw vragen te beantwoorden. Neem voor een goed en persoonlijk advies contact met mij op en bespaar tijd.

 

Mijn naam is Marcel Barkmeijer,

 

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Zeetours, echter al vanaf 2015 actief in de cruise wereld. Persoonlijk heb ik meer dan 27 keer gevaren met verschillende rederijen, schepen en verschillende vaargebieden wereldwijd. Ik cruise al sinds 1997 en hoop mijn passie voor cruisen aan u door te kunnen geven. Ik vind het ontzettend leuk om persoonlijk bij u langs te komen en samen met u een mooie cruisevakantie te vinden. Een cruise uitzoeken kan namelijk een hele uitdaging zijn met alle keuzes die u moet maken. Ik neem de tijd voor u om u te leren kennen en zo een passende cruise voor u samen te stellen!

 

 

Indien u woonachtig bent binnen een straal van 70 kilometer vanaf Rotterdam kunt u een afspraak maken met Mandy of Marcel. U hoeft de deur niet uit, niet zelf te zoeken naar informatie en het is geheel kosteloos! Om een afspraak te maken kunt u tijdens de kantooruren contact opnemen met Zeetours, zie onze openingstijden.