Singapore

Cruise vanuit Singapore!

Wanneer u een cruise maakt met begin of eindpunt Singapore is het zeker de moeite waard uw verblijf in deze veelzijdige stad te verlengen met een aantal dagen. Misschien denkt u bij Singapore aan een ‘winkelstad’, maar het biedt voldoende om er een aantal dagen langer te willen blijven.

 

U vindt binnen de stad een verdeling van wijken terug die u een mix van verschillende culturen en architectuur bieden zoals Chinatown, Arab Street en Little India. Dit biedt veel mogelijkheden voor de liefhebbers van voortreffelijk eten.
Wat veel mensen niet weten is dat Singapore een groene stad is met veel parken. Het is er natuurlijk ook heel schoon. De orchideeën in de Singapore Botanic Gardens zijn over de hele wereld bekend. Maar zeker de moeite waard zijn ook de Gardens by the Bay; een project met drie imposante tuinen van meer dan 100 hectare oppervlakte.

 

Toch ook wat behoefte aan strand en vermaak? Ook dat kan in Singapore! Bezoek bijvoorbeeld Sentosa Island. Ontspan heerlijk aan het strand, of bezoek één van de vele attracties en pretparken, zoals Universal Studio’s Singapore, Sentosa Cable Car en het Marina Life Park; het grootste zeeaquarium ter wereld. In maar liefst 60 miljoen liter water zwemmen o.a. manta’s en hamerhaaien.

 

Kortom, u kunt in Singapore zelfs wel een paar weken doorbrengen! De belangrijkste redenen waarom u in Singapore een paar dagen wil verlengen voor of na uw cruise zijn:

• Bijzondere architectuur bewonderen; zoveel oude als nieuwe gebouwen te bewonderen
• Veel evenementen gedurende het jaar; bezoek o.a. de ‘Chingay Parade’
• Culinair paradijs; door de grote variëteit van keukens is het optimaal genieten voor ‘foodies’
• Shop till you drop; ontdek de vele winkelmogelijkheden rond Orchard Road
• Groene stad; Singapore wordt ook wel ‘Garden’stad genoemd!

 

Hieronder een aantal suggesties van cruises die vertrekken of aankomen in Singapore; u kunt het verblijf in Singapore naar wens verlengen: