Vakantiebeurs aanbiedingen

Tijdens de vakantiebeurs 2017 profiteert u van vele gratis extra’s! Bekijk hieronder alle vakantiebeurs aanbiedingen:

 

Holland America Line

Boek vóór 1 maart 2017 en ontvang $100 boordtegoed per binnen- of buitenhut, $200 per lanai- of balkonhut of $300 per suite. Wanneer u een suite boekt, zijn de fooien ook inbegrepen. Bovendien ontvangt u een gratis upgrade  van een binnenhut naar buitenhut, een buitenhut naar balkonhut of een balkonhut naar Suite (reeds in prijzen verwerkt).

 

  • Deze actie is alleen geldig op geselecteerde afvaarten in 2017 op basis van een tweepersoons bezetting. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Informeer naar de voorwaarden.

 

Bekijk alle cruises met Holland America Line

 

Disney Cruise Line

Boek vóór 28 februari 2017 een Disney Cruise Line cruise en ontvang een $100 boordtegoed bij uw boeking.

 

  • Deze actie is geldig op alle afvaarten van Disney Cruise Line maar is niet combineerbaar met andere acties. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Informeer naar de voorwaarden.

 

Bekijk alle cruises met Disney Cruise Line

 

Oceania Cruises

Bij Oceania Cruises zijn uw fooien gratis wanneer u een cruise boekt vóór 23 januari 2017.

 

  • Deze actie is geldig op alle afvaarten van Oceania Cruises maar is niet combineerbaar met andere acties. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Informeer naar de voorwaarden.

 

Bekijk alle cruises met Oceania Cruises

 

Norwegian Cruise Line

Wanneer u een Norwegian Cruise Line cruise boekt bij Zeetours tussen 11 en 15 januari 2017 ontvangt u nu extra $50 boordtegoed per boeking.

 

  • Deze actie is geldig op alle afvaarten van Norwegian Cruise Line en is combineerbaar met de Norwegian’s Free at Sea promotie. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Informeer naar de voorwaarden.

 

Bekijk alle cruises met Norwegian Cruise Line

 

MSC Cruises

Boek nu vóór 15 februari 2017 een MSC cruise en ontvang tijdelijk een gratis all-inclusive drankpakket én gratis wifi op de geselecteerde afvaarten!

 

  • Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten van MSC Cruises en kan niet gecombineerd worden met andere lopende acties.Wanneer de hut een bezetting heeft van 3 of 4 personen dient de 3e en 4e persoon in de hut het all-inclusive drankpakket verplicht tegen betaling bij te boeken. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Informeer naar de voorwaarden.

 

Bekijk deze actie van MSC Cruises

 

Celebrity Cruises

Boek nú een buitenhut of hoger en ontvang op geselecteerde afvaarten vanaf 4 nachten en met vertrek tussen 1 december 2016 en 30 april 2018 diverse extra’s. Bij de Go Big optie kunt u kiezen uit een Classic drankenpakket of $150 boordtegoed. Daarnaast is het mogelijk om beide of meerdere extra’s voor een gunstig bedrag vooraf bij te boeken.

 

  • Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten op basis van een tweepersoons bezetting. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Informeer naar de voorwaarden.

 

Bekijk alle cruises met Celebrity Cruises

 

Royal Caribbean International

Boek en bevestig tussen 5 en 31 januari 2017 een geselecteerde Royal Caribbean afvaart en profiteer van 30% korting voor alle personen in de hut. Vertrek van de cruise moet op of na 4 februari zijn! Kortingen zijn reeds in de prijs verwerkt.

 

Afvaarten t/m 5 nachten
€ 26.00 per hut bij verblijf in een binnenhut of buitenhut
€ 50.00 per hut bij verblijf in een balkonhut of suite

 

Afvaarten vanaf 6 nachten
€ 50.00 per hut bij verblijf in een binnenhut of buitenhut
€ 100.00 per hut bij verblijf in een balkonhut
€ 150.00 per hut bij verblijf in een suite

 

  • Deze actie is geldig op geselecteerde afvaarten van Royal Caribbean. Kortingen zijn reeds in de prijs verwerkt. Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Informeer naar de voorwaarden.

 

Bekijk alle cruises met Royal Caribbean