Welkom aan boord

Welkom aan boord
Welkom aan boord

Welkom aan boord!

Cruisen is al vijftig jaar lang onze passie. Deze passie willen wij graag met u delen. Daarom hebben wij besloten om een aantal van onze Zeetours Cruises reizigers eens te volgen tijdens hun vakantie. Twee cruises, vier reisgezelschappen én een camera. Beelden zeggen meer dan woorden, daarom presenteren wij met trots ons unieke TV-programma: Welkom aan boord! Door samen een kijkje te nemen in de cruisevakantie van de mensen willen wij u inspireren. Vanaf 23 juni stond voor 6 zaterdagen op rij om 17.30 uur een klein halfuurtje gereserveerd om heerlijk te kunnen dagdromen. Wilt u deze uitzendingen alsnog bekijken? Dat kan via de website van RTL.

Bruisende cultuur We gaan op reis met Annemieke en André en de familie de Valk. Samen met hen ontdekken wij, op de Eurodam van Holland America Line, de kust en de cultuur van de Middellandse Zee. Ontspannen slenteren in Rome, romantiek in Sicilië en culinair en sportief genieten in Barcelona. Hoe ervaren zij een cruisevakantie? Wat maken zij mee? Wat is een cruisevakantie nu eigenlijk?

Welkom aan boord

Even voorstellen

Annemieke en André zijn een verliefd stel uit Den Haag. De twee kiezen voor een romantische cruise en willen graag de luxe van het cruisen combineren met het ontdekken van de wereld én elkaar. Te beginnen met Zuid-Europa. We zien Annemieke volop van de faciliteiten van het cruischip de Eurodam genieten. De twee raken betoverd door de Italiaanse romantiek op Sicilië. Tevens ontdekken ze het mystieke Tunis. De familie de Valk bestaat uit vader Wilko, moeder Meline en de kleine matroosjes Joryck (15), Juli (12) en Annemarijn (7). Samen gaan ze eropuit om te ontspannen en van elkaars gezelligheid te genieten. De familie proeft met volle teugen van de wereldstad Barcelona en ontdekt een onderwaterwereld in het aquarium van Monte Carlo. We beleven samen met de kinderen wat een cruiseschip te bieden heeft aan sport en entertainment.

De magische Fjorden

Ook reizen we af naar de Noorse Fjorden. Samen met drie vriendinnen en een gezelschap van moeder en dochter. De kust van Noorwegen staat bekend om haar toegankelijke fjorden en bergen. En natuurlijk zijn er authentieke Noorse stadjes te bezoeken. De streek leent zich uitstekend voor wandelingen, gletsjertochten, vissen en fietsen. Aan boord van het schip de Rotterdam van Holland America Line maken we kennis met deze idyllische natuur.

Welkom aan boord

Even voorstellen

De drie vlotte dames Nicole, Regine en Danielle vonden het tijd voor wat quality time. Een week zonder de kids, lekker kletsen en ontspannen. Daarom kozen zij voor een reis naar de Noorse Fjorden op een schip waar zij op en top verwend worden. Langs een kust waar men sprakeloos van wordt. Wij zien de drie vriendinnen de beeldentuin en het Vikingschipmuseum in Oslo bezoeken en ronddwalen in de oude stad van Stavanger. Maar ook op mountainbikes in Kristiansand en volop genietend van de fenomenale Nærøyfjord (staat op de Unesco werelderfgoed lijst).

Moeder Tony en dochter Linda gaan regelmatig samen op vakantie. Noorwegen is één van hun favoriete bestemmingen en zij willen dit graag eens vanaf het water zien. Een cruise is voor hun een droomreis waar van ze nog lang mooie herinneringen kunnen koesteren. We zien Tony en Linda genieten van de cruise én van Noorwegen waarbij ze een sportieve uitdaging niet uit de weg gaan. Zij springen van rotsen en zwemmen in zee, gaan paardrijden in de bossen van Stavanger en genieten van de prachtige natuur van Noorwegen.

Een cruiseschip wordt ook wel een drijvend luxe resort genoemd, met ieder dag weer een ander uitzicht. Zeetours Cruises neemt u mee op ontdekkingsreis. Geniet en droom weg bij het prachtige programma dat wij voor u hebben gemaakt.

Welkom aan boord

Meer zien?

Bent u net zo enthousiast geworden als wij van Welkom aan boord? U kunt de uitzendingen terug zien op de website van RTL.

Voor nog meer cruise inspiratie kunt ook naar naar onze Facebook pagina

Ma - Vr9:00 - 18:00

Zaterdag10:00 - 17:00

Zondag11:00 - 16:00

 

Wilt u langskomen? Graag, maak een afspraak!

Heeft u een vraag?

Onze medewerkers helpen u graag met uw vraag.

010 28 23 880